verhuur

Atelier Tink’s prachtige ruimte is ook te huur

Mijn atelier is gevestigd in een stal die omgebouwd is tot “de deel”. Een prachtige ruimte waar het nog heel zichtbaar is gebleven dat het ooit de stal was waar de koeien stonden.

Deze ruimte heb ik omgedoopt tot atelier waar ik activiteiten houdt voor met name kinderen die te maken hebben met spelen, ontdekken en maken.

Maar deze prachtige ruimte is ook te huur voor bijv. feesten en partijen, een teamuitje, of als je een presentatie of workshop wilt geven.

De deel is warm en gezellig ingericht zonder opsmuk wat past bij de boerderij waar hij gevestigd is. Er is wifi, een beamer scherm, een keuken met koffie- en thee faciliteiten, een koelkastje en servies e.d. En een houtkachel met hout ernaast zodat je zelfs kunt genieten van een heerlijk knapperend haardvuur. (Helaas is de huidige kachel defect en zeer binnenkort komt er een prachtig nieuw exemplaar).
Koffie- en thee is van het huis en voor de rest mag zelf gezorgd worden zoals bijv. catering of eten en drinken.

Er zijn verschillende partijen waar ik mee samen werk die voor catering kunnen zorgen. Vraag mij gerust voor de mogelijkheden.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen over de mogelijkheden, neem dan gerust contact met me op via info@ateliertink.nl of 06-43401718.

Welkom bij Atelier Tink

Atelier Tink is een creatieve plek waar kinderen van 1,5 tot 12 jaar of families samen spelenderwijs materialen mogen ontdekken en daar mee mogen experimenteren. En op geheel eigen wijze eigen kunstwerken creëren.

Atelier Tink

Sandra Bredewout
06-43401718
KvK 80445187

 

 

Locatie

Luttekeweg 1
8031 LG
Zwolle

 

 

Volg Atelier Tink ook op Facebook en Instagram:

Privacy Policy