Zintuigen atelier

>0 t/m 4 jaar 10.00-11.00 uur

Hoe leuk is het voor een kleintje om ongestoord te mogen spelen met allemaal interessante materialen

…dat je mag vies worden en rommel mag maken. Mag voelen, ontdekken en maken. Lekker vies worden.

Want dat doen we met het zintuigenatelier! Op grote XL activiteiten bakken liggen elke week weer nieuwe materialen waar je kindje heerlijk mee mag spelen, ontdekken en maken. Hierdoor worden alle zintuigen geprikkeld, ontdekken ze hoe iets voelt, wat het kan met het materiaal. Ze mogen lekker vies worden. Dus doe je kindje kleren aan die vies mogen worden en neem droge kleren mee! 

Iedere woensdag van 10.00-11.00 uur ben je van harte welkom voor dit atelier. En de vrijdag in de EVEN weken. Dus check de agenda goed voor als je wilt weten wanneer het er is. In de vakantie hebben we geen zintuigen ateliers. 

Aanmelden voor de woensdag kan tot uiterlijk dinsdag 12.00 uur ‘s middags of voor de vrijdag tot uiterlijk donderdag 12.00 uur ‘s middags. Let op; aanmeldingen die daarna komen, worden niet meer gezien. 

Voor iedere zintuigen atelier dien je je aan te melden via info@ateliertink.nl Iedere aanmelding geldt als betaling, bij afzegging krijg je dit niet terug.  Heb je een strippenkaart, dan kost dat een strip. Heb je geen strippenkaart, dan ontvang je bij aanmelding direct een betaalverzoek. Na betaling staat je plekje gereserveerd.  Je mag dan ook zo vaak en zover vooruit aanmelden als je zelf wilt. Als service gaat,  ongeacht het aantal aanmeldingen, het zintuigen atelier altijd door. 

Tot ziens!
Sandra en Ilse

Sandra

Sandra

Ilse

Ilse

Zintuigen atelier Tarieven

€ 8,50 per keer
€ 38,50 strippenkaart 5x
€ 76,50 strippenkaart 10x (1x gratis)

Een strippenkaart is na aanschaf 1 jaar geldig

 

Veranderingen; het zintuigen atelier op vrijdag stopt!

Mijn pauze zit er bijna op! En wat was dit goed om te doen. Rust en tijd voor stilte, reflectie, nadenken, stukje coaching en lekker vooruit kijken. En daarmee keuzes maken die goed voor mij zijn en wat ik wil, kan en nodig heb.  Binnenkort deel ik hier wat meer over....

December en januari even op pauze..

Pauze..Ik wil een pauze nemen in december en januari. Maar ja, wat houdt zo’n pauze nou in? En waarom eigenlijk? Want ik heb al wel een aantal dingen op scholen ingepland staan en ook staan er een aantal keer familiekunstwerk maken ingepland. Dus ja, in hoeverre is...

Ouder & peuter zintuigen atelier

Iedere vrijdag in september en oktober op het atelier voor ouderen van de Havezate en peuters De peuters gaan met de ouderen o.a. schilderen, stempelen, bouwen, knippen, plakken en kleien en nog veel meer! De zintuigen worden goed geprikkeld! In september en...

Welkom bij Atelier Tink

Atelier Tink is een creatieve plek waar kinderen van 1,5 tot 12 jaar of families samen spelenderwijs materialen mogen ontdekken en daar mee mogen experimenteren. En op geheel eigen wijze eigen kunstwerken creëren.

Atelier Tink

Sandra Bredewout
KvK 80445187

 

 

Locatie

Luttekeweg 1
8031 LG
Zwolle

 

 

Volg Atelier Tink ook op Facebook en Instagram:

Privacy Policy