Zintuigen atelier

>0 t/m 4 jaar 10.00-11.00 uur

Hoe leuk is het voor een kleintje om ongestoord te mogen spelen met allemaal interessante materialen

…dat je mag vies worden en rommel mag maken. Mag voelen, ontdekken en maken. Lekker vies worden.

Want dat doen we met het zintuigenatelier! Op grote XL activiteiten bakken liggen elke week weer nieuwe materialen waar je kindje heerlijk mee mag spelen, ontdekken en maken. Hierdoor worden alle zintuigen geprikkeld, ontdekken ze hoe iets voelt, wat het kan met het materiaal. Ze mogen lekker vies worden. Dus doe je kindje kleren aan die vies mogen worden en neem droge kleren mee! 

Iedere woensdag van 10.00-10.45 uur ben je van harte welkom voor dit atelier. Je kunt je aanmelden voor dinsdag 12.00 uur. Ook als je een strippenkaart hebt, dien je elke week aan te geven of je aanwezig bent bij het zintuigen atelier. Het zintuigen atelier gaat door vanaf 3 kinderen tot maximaal 8/10 kinderen. 

In november en december zal er in de even weken ook zintuigen atelier op de vrijdag zijn. Ook dan van 10.00 – 11.00 uur. Alles werkt hetzelfde als de woensdag. Opgeven kan op woensdag en donderdag tot 12.00 uur.

Zintuigen atelier Tarieven

€ 8,50 per keer
€ 38,- strippenkaart 5x
€ 77,- strippenkaart 10x

2023; de nieuwe plannen

Even "opnieuw" voorstellenMijn naam is Sandra! En zoals op mijn website staat en wat nog steeds klopt ben ik nog steeds getrouwd met een enorm ondernemende man. En hebben wij een prachtige zoon en dochter van 9 die serieus nog steeds té snel groot worden. Een groot...

Ouder & peuter zintuigen atelier

Iedere vrijdag in september en oktober op het atelier voor ouderen van de Havezate en peuters De peuters gaan met de ouderen o.a. schilderen, stempelen, bouwen, knippen, plakken en kleien en nog veel meer! De zintuigen worden goed geprikkeld! In september en...

Welkom bij Atelier Tink

Atelier Tink is een creatieve plek waar kinderen van 1,5 tot 12 jaar of families samen spelenderwijs materialen mogen ontdekken en daar mee mogen experimenteren. En op geheel eigen wijze eigen kunstwerken creëren.

Atelier Tink

Sandra Bredewout
06-43401718
KvK 80445187

 

 

Locatie

Luttekeweg 1
8031 LG
Zwolle

 

 

Volg Atelier Tink ook op Facebook en Instagram:

Privacy Policy