Workshops

voor jongens en meiden

Ook voor de jongeren en volwassenen of speciale doelgroepen organiseren we workshops

We hebben gemerkt dat er zoveel behoefte is onder jongeren en volwassen om ook gewoon lekker te spelen, ontdekken en maken. En dat maken wij natuurlijk graag mogelijk bij Tink! Want wij willen graag een plek zijn waar je creativiteit gestimuleerd wordt en waar je talenten mag ontdekken. 

We hebben een collage gemaakt met een groep vriendinnen, is er een moeder/dochter atelier geweest waar armbandjes en kettingen zijn gemaakt. En hadden we onlangs de eerste “ladies night” waar allemaal dames gezellig met een vriendin creatief aan de slag gingen.

Houdt onze agenda en social media in de gaten. Daar zal alles worden aangegeven als we weer een workshop aanbieden!

 

Workshops Tarieven

Op basis van aanvraag (afhankelijk van het soort workshop)

2023; de nieuwe plannen

Even "opnieuw" voorstellenMijn naam is Sandra! En zoals op mijn website staat en wat nog steeds klopt ben ik nog steeds getrouwd met een enorm ondernemende man. En hebben wij een prachtige zoon en dochter van 9 die serieus nog steeds té snel groot worden. Een groot...

Welkom bij Atelier Tink

Atelier Tink is een creatieve plek waar kinderen van 1,5 tot 12 jaar of families samen spelenderwijs materialen mogen ontdekken en daar mee mogen experimenteren. En op geheel eigen wijze eigen kunstwerken creëren.

Atelier Tink

Sandra Bredewout
KvK 80445187

 

 

Locatie

Luttekeweg 1
8031 LG
Zwolle

 

 

Volg Atelier Tink ook op Facebook en Instagram:

Privacy Policy