Tink op locatie

> Superleuk!

Tink in het basis onderwijs voor kunst- en creatieve educatie? Dan kan!

Ik ga uit van de vraag van school en samen gaan we kijken hoe we een workshop of project kunnen vormgeven Ik bied dus geen kant en klare pakketten, maar echt maatwerk.
Ik werk multidisciplinair. En dat maakt dat een opdracht of activiteit organisch en in goed overleg samen wordt bepaald.

Tink in de kinderopvang? Ook dat kan! Een aantal mogelijkheden op een rij:

• Het zintuigen atelier bij jou op locatie of kom met jouw groep kinderen bij mij op het atelier mee doen
• Een creatieve workshops op de BSO 
• Een creatief project samen maken en uitvoeren voor jouw kinderopvang organisatie om als pedagogisch medewerkers weer geïnspireerd te worden

Tink op locatie

Kortom; samen maken we een passend project volgens de visie van Tink. Kinderen krijgen bij ieder project echt de ruimte om zelf te spelen, ontdekken en te maken. Hierdoor komt het leren en ontwikkelen van binnenuit. Tarieven zijn op aanvraag. 

2023; de nieuwe plannen

Even "opnieuw" voorstellenMijn naam is Sandra! En zoals op mijn website staat en wat nog steeds klopt ben ik nog steeds getrouwd met een enorm ondernemende man. En hebben wij een prachtige zoon en dochter van 9 die serieus nog steeds té snel groot worden. Een groot...

Welkom bij Atelier Tink

Atelier Tink is een creatieve plek waar kinderen van 1,5 tot 12 jaar of families samen spelenderwijs materialen mogen ontdekken en daar mee mogen experimenteren. En op geheel eigen wijze eigen kunstwerken creëren.

Atelier Tink

Sandra Bredewout
06-43401718
KvK 80445187

 

 

Locatie

Luttekeweg 1
8031 LG
Zwolle

 

 

Volg Atelier Tink ook op Facebook en Instagram:

Privacy Policy