Tink op locatie

> Superleuk!
Ik ga uit van de vraag van school en samen gaan we kijken hoe we een workshop of project kunnen vormgeven. Ik bied dus geen kant en klare pakketten, maar echt maatwerk.
Ik werk multidisciplinair. En dat maakt dat een opdracht of activiteit organisch en in goed overleg samen wordt bepaald.

Tink in de kinderopvang? Ook dat kan! Een aantal mogelijkheden op een rij:

• Het zintuigen atelier bij jou op locatie of kom met jouw groep kinderen bij mij op het atelier mee doen
• Een creatieve workshops op de BSO 
• Een creatief project samen maken en uitvoeren voor jouw kinderopvang organisatie om als pedagogisch medewerkers weer geïnspireerd te worden

Tink op locatie

Kortom; samen maken we een passend project volgens de visie van Tink. Kinderen krijgen bij ieder project echt de ruimte om zelf te spelen, ontdekken en te maken. Hierdoor komt het leren en ontwikkelen van binnenuit.
Tarieven:
€ 60,- per uur.
Materiaalkosten:
Pakket 1: € 3,- per kind
Pakket 2: € 6,- per kind
Pakket 3: € 9,- per kind
*bij pakket 1 zijn er weinig materialen nodig of gebruiken we materialen van school. En is het per activiteit kijken binnen welk pakket een opdracht valt.
Voor zintuigen atelier op locatie:
€ 10,- per zintuigen tafel/activiteit

Welkom bij Atelier Tink

Atelier Tink is een creatieve plek waar kinderen van 1,5 tot 12 jaar of families samen spelenderwijs materialen mogen ontdekken en daar mee mogen experimenteren. En op geheel eigen wijze eigen kunstwerken creëren.

Atelier Tink

Sandra Bredewout
KvK 80445187

 

 

Locatie

Luttekeweg 1
8031 LG
Zwolle

 

 

Volg Atelier Tink ook op Facebook en Instagram:

Privacy Policy