Tink makers atelier

> check de agenda voor de planning

Het tink makers atelier is verandert

We gaan het iets anders doen! Waar we eerst wekelijks iedere woensdag van 16.00-17.00 uur aan de slag gingen en elke week iets anders deden, gaan we het nu verplaatsen naar de vrijdagmiddag.

We zullen verschillende ateliers gaan plannen in series van 2, 3 of 4 keer met een thema of speciale techniek. Je kunt je kind aanmelden voor zo’n serie. Het atelier duurt dan 1,5 uur per keer wat ons wat meer tijd geeft om lekker te maken en misschien nog even te spelen in de hooischuur.

We gaan series aanbieden voor de leeftijden 4 t/m 8 jaar of 9 t/m 12 jaar en de tijden passen we aan op de meest gangbare schooltijden voor deze leeftijdgroepen.

Houdt onze agenda en nieuws goed in de gaten, daar zal alles duidelijk in worden aangegeven.

 

tink makers atelier tarieven

€10,- losse les
€45,- strippenkaart 5x
€83,- strippenkaart 10x

Ouder & peuter zintuigen atelier

Iedere vrijdag in september en oktober op het atelier voor ouderen van de Havezate en peuters De peuters gaan met de ouderen o.a. schilderen, stempelen, bouwen, knippen, plakken en kleien en nog veel meer! De zintuigen worden goed geprikkeld! In september en...

Ode aan de strijkkralen

Toen ik vorige week een bericht op mijn social media plaatste over strijkkralen, kreeg ik zoveel leuke reacties. Persoonlijk heb ik een haat-liefde verhouding met deze kleine, plastic, ronde dingetjes. Om te beginnen is het een lading plastic. Dat er nog geen...

Welkom bij Atelier Tink

Atelier Tink is een creatieve plek waar kinderen van 1,5 tot 12 jaar of families samen spelenderwijs materialen mogen ontdekken en daar mee mogen experimenteren. En op geheel eigen wijze eigen kunstwerken creëren.

Atelier Tink

Sandra Bredewout
06-43401718
KvK 80445187

 

 

Locatie

Luttekeweg 1
8031 LG
Zwolle

 

 

Volg Atelier Tink ook op Facebook en Instagram:

Privacy Policy