team-of familiekunst

> Een creatief moment voor het hele team of gezin! 

Kom samen met je gezin/familie of team een mooi kunstwerk maken voor aan de muur. Als gezellig uitje of teambuilding.

Je kunt zelf de maat kiezen van je kunstwerk. En met  verschillende materialen ga je samen een uniek werk maken.

Vooraf mag je een kleurenpalet aangeven. Maar dat hoeft niet. 
De workshop zelf is een uur. Tussentijds nemen we even een korte pauze om het werk te bekijken en te bepalen wat je verder wilt. 
We gebruiken heel veel verschillende attributen en materialen om het kunstwerk te maken. Het proces en het samen creatief bezig zijn is het doel. Er komt vaak vanzelf een heel mooi resultaat uit!

Samen een kunstwerk maken is een heel mooi en verbindend proces. Heel vaak zien we dat volwassenen en kinderen het vooraf heel spannend vinden. En aan het eind super trots zijn op het resultaat en aangeven dat het super gaaf en niet moeilijk is, om te doen. Omdat we ons echt richten op het proces en zonder kwasten schilderen maar andere leuke attributen en veel plezier maken! 

En zo nu en dan mogen we samen met families voor een hele speciale gelegenheid een kunstwerk maken. Bijvoorbeeld als herinnering aan een dierbare die zij zijn verloren. Of samen met een dierbare een schilderij maken als tastbare en bijzondere herinnering voor als diegene er binnenkort niet meer is. 

Met veel plezier en liefde maken we er voor ieder een mooi, ontspannen en gezellig moment van. Want we zien hoe verbindend en helend dit proces kan zijn! 

Team- of familiekunst Tarieven

€165,- 4 pers. €20,- p.p. bij meer dan 4 pers.

(Prijzen zijn exclusief btw. Vanaf 21 jaar en ouder komt er 21% btw over)

Je krijgt een stuk canvas doek van 160×100 cm. Je kunt zelf kiezen hoe je deze ophangt. Dit kan bijvoorbeeld aan 2 spijkers, een lange stok of je kunt hem laten opspannen. 

Wil je een kant en klaar gespannen doek, dan komt daar een meerprijs van €35,- bij. De maat van dit doek is ook 120×80 cm. 

De tijden worden in goed overleg afgesproken! Het kan ook in de avonduren. 

Voor meer verschillende opties qua maten kun je contact met mij opnemen. 

2023; de nieuwe plannen

Even "opnieuw" voorstellenMijn naam is Sandra! En zoals op mijn website staat en wat nog steeds klopt ben ik nog steeds getrouwd met een enorm ondernemende man. En hebben wij een prachtige zoon en dochter van 9 die serieus nog steeds té snel groot worden. Een groot...

Spin art knutselpakket

•SPIN ART KNUTSELPAKKET•Dit pakket is €15,99 en is alleen in Zwolle beschikbaar!Verven met de sla centrifuge verveelt nooit!! De kids kunnen hier eindeloos mee door gaan! Bij dit pakket zitten bierviltjes. Maar doe er ook gerust stenen, eieren voor Pasen, kaartjes of...

Welkom bij Atelier Tink

Atelier Tink is een creatieve plek waar kinderen van 1,5 tot 12 jaar of families samen spelenderwijs materialen mogen ontdekken en daar mee mogen experimenteren. En op geheel eigen wijze eigen kunstwerken creëren.

Atelier Tink

Sandra Bredewout
KvK 80445187

 

 

Locatie

Luttekeweg 1
8031 LG
Zwolle

 

 

Volg Atelier Tink ook op Facebook en Instagram:

Privacy Policy