Kinderfeestjes

>iedere zaterdag tussen 9.30-16.00 uur

 

Met ieder kinderfeestje gaan we lekker creatief aan de slag. Samen met de jarige kiezen we een leuke creatieve activiteit.

 Bij Tink worden natuurlijk ook kinderfeestjes gevierd! En ook daar richten wij ons bij iedere workshop op het proces en niet op het eind product. Uiteraard komt er altijd een eindproduct uit. Maar we begeleiden het proces van stap tot stap zodat ieder ieder kind zijn/haar eigen talenten en fantasie kan inzetten!

Voor de kinderfeestjes gaan we vanaf januari t/m juli 2024 werken met 4 workshops waar je uit kunt kiezen:

Weef je eigen muurhanger

Weven is zo’n toffe manier om op een ontspannen manier een eigen  accessoire te maken! Want als je deze hebt gemaakt, mag hij natuurlijk mee naar huis om thuis aan je muur te laten shinen. Met wol en lontwol in allerlei kleuren die je zelf mag kiezen, ga je aan de slag. En begeleiden wij de kinderen met bijvoorbeeld verschillende knooptechnieken. 

Mini wereld 

Deze workshop is een grote favoriet bij de kinderen. Je krijgt een eigen bakje waar je je volledig eigen bedachte wereld mag creëren. We zetten op de tafel allemaal potten met materialen waar je zelf mag kiezen wat je gebruikt om je wereld te maken. Het is net een grote snoepwinkel! 😉 Of het nu een monster-, feeën-, prinssessen-, of natuurwereld is. Jij bent de creator! 

Timmer je eigen robot of dino

Een “goude oude” bij Tink. Je krijgt alle houten onderdelen, spijkers, hamer en een koptelefoon (tegen de herrie) en je timmert zelf een robot in elkaar. En daarna mag je deze pimpen en versieren zoals jij het wilt! Zo wordt het een heel eigen unieke robot en je traint ook nog is je techniek skills!

Kies 1 van bovenstaande workshops voor het kinderfeestje op locatie bij Atelier Tink.

De feestjes kunnen gevierd worden op zaterdagochtend tussen 9.00 -12.00 uur en zaterdag middag van 13.00-15.30 uur. De exacte tijd is afhankelijk van de inhoudt van het feestje.

Voorwaarden:

*Alle onderstaande pakketten zijn voor 8 kinderen. Bij elk pakket staat apart vermeld wat de kosten per extra kind zijn.

*Er mag 1 ouder aanwezig zijn bij het feestje. Óf je bent als ouder even bij het cadeau moment aanwezig en de laatste 10 minuten. Dit is een hele bewuste keuze die wij hebben gemaakt. We merken dat het voor het groepsproces en de medewerkers beter werkt als er 1 of geen ouder bij aanwezig is. Wil je toch heel graag er allebei bij zijn, dan adviseren wij dat je allebei een stukje van de tijd aanwezig bent. 

*Wil je als ouder erbij blijven en mee eten, dan betaal je daar apart nog voor.

*Zie onderaan voor de keuzes in qua eten

Kinderfeestjes Tarieven

Kinderfeestjes 

Het eten waar uit gekozen kan worden is:

  • Pannenkoeken
  • Broodje knakworst
  • Tosti kaas 

Huur voor € 30,- één van onze natuurlijke knikkerbanen bij je kinderfeestje voor extra speelplezier!  Zie foto’s hierboven! 

Muurhanger weven

•SWIPE voor foto van toevoeging van mijn dochter! #pomponsParty prep! Eindelijk weer lekker bezig met allerlei kinderfeestjes die eraan komen! Wat is het toch fijn om weer blije gezichten in mijn atelier te zien! En bij te dragen aan verjaardagsplezier van zoveel...

Welkom bij Atelier Tink

Atelier Tink is een creatieve plek waar kinderen van 1,5 tot 12 jaar of families samen spelenderwijs materialen mogen ontdekken en daar mee mogen experimenteren. En op geheel eigen wijze eigen kunstwerken creëren.

Atelier Tink

Sandra Bredewout
KvK 80445187

 

 

Locatie

Luttekeweg 1
8031 LG
Zwolle

 

 

Volg Atelier Tink ook op Facebook en Instagram:

Privacy Policy