Kinderfeestjes

>iedere zaterdag tussen 9.30-16.00 uur

 

Met ieder kinderfeestje gaan we lekker creatief aan de slag. Samen met de jarige kiezen we een leuke creatieve activiteit.

 Bij Tink worden natuurlijk ook kinderfeestjes gevierd! En ook daar richten wij ons bij iedere workshop op het proces en niet op het eind product. Uiteraard komt er altijd een eindproduct uit. Maar we begeleiden het proces van stap tot stap zodat ieder ieder kind zijn/haar eigen talenten en fantasie kan inzetten!

Voor de kinderfeestjes gaan we vanaf september t/m dec 2023 werken met 4 workshops waar je uit kunt kiezen:

Patchworkhuis

Mini wereld 

Maak je eigen game

Buttons/sleuterhangers maken

Je kiest dan 1 workshop die alle kinderen doen.

Een kinderfeestje incl. eten en drinken, traktatie en spelen in de hooischuur duurt maximaal 2,5 uur. En als je alleen een workshop doet is dit maximaal 1,5 uur.

De feestjes kunnen gevierd worden op zaterdagochtend tussen 9.00 -12.00 uur en zaterdag middag van 13.00-15.30 uur. De exacte tijd is afhankelijk van de inhoudt van het feestje.

Mocht er geen plek zijn, dan kunnen we altijd helpen met bijvoorbeeld een Tink thuis box. https://www.ateliertink.nl/project/tink-thuis-box/

De 2 boxen waar uit gekozen kan worden voor thuis zijn:

Slijmbox

Tie-dye

   

*Minimaal aantal kinderen voor een feestje is 8.

*Wil je alleen een creatieve workshop, dan kan dit! Maar alleen in combinatie met een traktatie of marshmallows roosteren

*Er mag 1 ouder aanwezig zijn bij het feestje. Of je bent er als ouder even bij het cadeau moment aanwezig en de laatste 10 minuten.

*Wil je als ouder erbij blijven en mee eten, dan betaal je daar apart nog voor.

Kinderfeestjes Tarieven

Creatieve workshop vanaf € 15,50 p.p. 
€ 3,- p.p. traktatie (cupcakes) en limo
€ 5,- p.p. pannenkoeken
€ 5,- tosti’s kaas
€ 3,50 p.p. broodje knakworst en limo
€ 2,- p.p. marshmallows roosteren 

Huur voor € 30,- één van onze natuurlijke knikkerbanen bij je kinderfeestje voor extra speelplezier!  Zie foto’s hierboven! Of misschien wil je wel alleen een knikkerbaan feestje. Kosten zijn €10,- per kind.

2023; de nieuwe plannen

Even "opnieuw" voorstellenMijn naam is Sandra! En zoals op mijn website staat en wat nog steeds klopt ben ik nog steeds getrouwd met een enorm ondernemende man. En hebben wij een prachtige zoon en dochter van 9 die serieus nog steeds té snel groot worden. Een groot...

Muurhanger weven

•SWIPE voor foto van toevoeging van mijn dochter! #pomponsParty prep! Eindelijk weer lekker bezig met allerlei kinderfeestjes die eraan komen! Wat is het toch fijn om weer blije gezichten in mijn atelier te zien! En bij te dragen aan verjaardagsplezier van zoveel...

Welkom bij Atelier Tink

Atelier Tink is een creatieve plek waar kinderen van 1,5 tot 12 jaar of families samen spelenderwijs materialen mogen ontdekken en daar mee mogen experimenteren. En op geheel eigen wijze eigen kunstwerken creëren.

Atelier Tink

Sandra Bredewout
KvK 80445187

 

 

Locatie

Luttekeweg 1
8031 LG
Zwolle

 

 

Volg Atelier Tink ook op Facebook en Instagram:

Privacy Policy