Kinderfeestjes

Met ieder kinderfeestje gaan we lekker creatief aan de slag. Samen met de jarige kiezen we een leuke creatieve activiteit.

Bij Tink worden natuurlijk ook kinderfeestjes gevierd! En ook daar richten wij ons bij iedere workshop op het proces en niet op het eind product. Uiteraard komt er altijd een eindproduct uit. Maar we begeleiden het proces van stap tot stap zodat ieder ieder kind zijn/haar eigen talenten en fantasie kan inzetten! 

Een kinderfeestje incl. eten en drinken, traktatie en spelen in de hooischuur duurt maximaal 2,5 uur. En als je alleen een workshop doet is dit maximaal 1,5 uur. 

Let op; zowel meisjes áls jongen vinden het superleuk. We hebben al veel leuks gedaan:

  • Vulkaan explosie
  • Robotten van restmaterialen
  • Muurhangers (weven, bierviltjes, canvas)
  • Bloemenparfum
  • Tie dye
  • (boter) slijm
  • Dromenvanger
  • Schilderijen maken
  • Robotten van hout timmeren

Het kan niet stoer, glitterig, explosief, smeuïg, slijmerig en geurig genoeg zijn. Samen met de jarige bedenken we een toffe creatieve activiteit. 

De feestjes kunnen gevierd worden op woensdagmiddag tussen 12.00 en 15.30 uur. En soms ook op de vrijdagmiddag als daar ruimte voor is. Mocht er geen plek zijn, dan kunnen we altijd helpen met bijvoorbeeld een Tink thuis box. https://www.ateliertink.nl/project/tink-thuis-box/

*Minimaal aantal kinderen voor een feestje is 8. 

*Wil je alleen een creatieve workshop, dan kan dit! Maar alleen in combinatie met een traktatie of marshmallows roosteren

Kinderfeestjes Tarieven

(de prijzen zijn aangepast. Heb je voor 8 sept een feestje gepland, dan gelden de ouden prijzen nog)

Creatieve workshop vanaf € 15 p.p. 
€ 3,- p.p. traktatie (cupcakes) en limo
€ 5,50 p.p. patat, snack en limo
€ 5,- tosti’s kaas
€ 3,50 p.p. broodje knakworst en limo
€ 2,- p.p. marshmallows roosteren 

Muurhanger weven

•SWIPE voor foto van toevoeging van mijn dochter! #pomponsParty prep! Eindelijk weer lekker bezig met allerlei kinderfeestjes die eraan komen! Wat is het toch fijn om weer blije gezichten in mijn atelier te zien! En bij te dragen aan verjaardagsplezier van zoveel...

Welkom bij Atelier Tink

Atelier Tink is een creatieve plek waar kinderen van 1,5 tot 12 jaar of families samen spelenderwijs materialen mogen ontdekken en daar mee mogen experimenteren. En op geheel eigen wijze eigen kunstwerken creëren.

Atelier Tink

Sandra Bredewout
06-43401718
KvK 80445187

 

 

Locatie

Luttekeweg 1
8031 LG
Zwolle

 

 

Volg Atelier Tink ook op Facebook en Instagram:

Privacy Policy