familiekunst

Voor het hele gezin!

Kom samen met je gezin een mooi kunstwerk maken voor aan de muur. Je mag zelf de maat kiezen van je kunstwerk. En met heel veel verschillende materialen ga je samen een uniek gezinswerk maken.

Vooraf mag je een kleurenpalet aangeven. Maar dat hoeft niet. 
De workshop zelf is een uur. Tussentijds nemen we even een korte pauze om het werk te bekijken en te bepalen wat je verder wilt. 
We gebruiken heel veel verschillende attributen en materialen om het kunstwerk te maken. Het proces en het samen creatief bezig zijn is het doel. Er komt vaak vanzelf een heel mooi resultaat uit!

Familiekunst Tarieven

€130,- 4 pers. €20,- p.p. bij meer dan 4 pers.

Je krijgt een stuk canvas doek van 160×100 cm. Je kunt zelf kiezen hoe je deze ophangt. Dit kan bijvoorbeeld aan 2 spijkers, een lange stok of je kunt hem laten opspannen. 

Wil je een kant en klaar gespannen doek, dan komt daar een meerprijs van €25,- bij. De maat van dit doek is ook 120×80 cm. 

Je kunt voor familiekunst terecht op woensdagmiddag, vrijdagmiddag of zaterdags. 

Voor meer verschillende opties qua maten kun je contact met mij opnemen. 

Spin art knutselpakket

•SPIN ART KNUTSELPAKKET•Dit pakket is €15,99 en is alleen in Zwolle beschikbaar!Verven met de sla centrifuge verveelt nooit!! De kids kunnen hier eindeloos mee door gaan! Bij dit pakket zitten bierviltjes. Maar doe er ook gerust stenen, eieren voor Pasen, kaartjes of...

Welkom bij Atelier Tink

Atelier Tink is een creatieve plek waar kinderen van 1,5 tot 12 jaar of families samen spelenderwijs materialen mogen ontdekken en daar mee mogen experimenteren. En op geheel eigen wijze eigen kunstwerken creëren.9.00 - 9.45 uur Zintuigen atelier 1,5 - 4 jaar12.45 -...

Atelier Tink

Sandra Bredewout
06-43401718
KvK 80445187

 

 

Locatie

Luttekeweg 1
8031 LG
Zwolle

 

 

Volg Atelier Tink ook op Facebook en Instagram:

Privacy Policy