Iedere vrijdag in september en oktober op het atelier voor ouderen van de Havezate en peuters

De peuters gaan met de ouderen o.a. schilderen, stempelen, bouwen, knippen, plakken en kleien en nog veel meer! De zintuigen worden goed geprikkeld!

In september en oktober houdt Tink, in samenwerking met woonzorgcentrum de Havezate het “ouder & peuter zintuigen atelier”. Een aantal ouderen komen wekelijks naar het atelier om samen met peuters met creatieve activiteiten bezig te zijn! Dat kan van klei, tot bouwmaterialen of schilderen zijn! Elke week gebruiken we weer nieuwe, interessante materialen die de zintuigen van zowel de ouderen als peuters prikkelen!

Voor ouderen een leuke activiteiten buiten de deur waar ze kunnen genieten van de gezelligheid van de peuters en we zo eenzaamheid mogen tegen gaan. Kinderen kunnen de ouderen herinneren aan de tijd dat zij zelf nog jonge kinderen hadden.

Voor peuters is het heel leerzaam om bejaarden ouderen te ontmoeten, en leren we hen over respect, inlevingsvermogen en diversiteit.

Voor peuters van 2,5 tot 4 jaar

Van 10.30 -11.30 uur

Op het atelier Luttekeweg 1

€3,50 per keer

Papa of mama blijft er gezellig bij! En ook voor een kleiner broertje of zusje is een plekje in op een kleedje in een campingbedje die we als box gebruiken!

Je kunt elke keer mee doen, of af en toe. Maar voor elke keer dat je meedoet graag aanmelden voor donderdag 12.00 uur. Want dan zorgen wij dat er genoeg materialen klaar staan voor de ouderen en peuters!

Voor info en aanmeldingen sandra@ateliertink.nl of 06-48797948