Bestel hier hét knutselpakket met de leukste activiteit van Tink; de bloemen parfum! Heel veel kinderen hebben deze parfum al zelf gemaakt en vonden het super leuk! Wat is nou leuker dan een cadeau aan mama geven om gezellig samen deze geurige parfum te maken!! Of je geeft dit cadeau aan oma en gaat gezellig bij oma parfum maken.

Het pakket kost €18,- en hier zitten alle spullen in voor de parfum voor 2 personen. Maar wil je dit voor meer mensen, dan kan dat ook! Voor €5,- p.p. worden de extra materialen erbij gedaan. En uiteraard zit er een uitgebreide beschrijving bij met alle “secret ingrediënts” en een werkbeschrijving hoe je deze parfum stap voor stap kunt maken. Er kan echt niets mis gaan!

Je kunt tot uiterlijk 4 mei bestellen via een DM op social media of een mail naar sandra@ateliertink.nl. Op donderdag 6 mei zal een ophaal moment zijn op mijn atelier. Lukt het je niet om het dan te komen halen, stuur me dan een bericht. Dan bedenken we iets anders! En zet dan nog even op een verstoppinkje de bloemen in een vaasje zodat ze tot zondag goed blijven en je dit op moederdag kan geven!