Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zintuigen atelier 0 t/m 4 jarigen

februari 7 @ 10:00 - 11:00

…dat je mag vies worden en rommel mag maken. Mag voelen, ontdekken en maken. Lekker vies worden.

Want dat doen we met het zintuigenatelier! Op grote XL activiteiten bakken liggen elke week weer nieuwe materialen waar je kindje heerlijk mee mag spelen, ontdekken en maken. Hierdoor worden alle zintuigen geprikkeld, ontdekken ze hoe iets voelt, wat het kan met het materiaal. Ze mogen lekker vies worden. Dus doe je kindje kleren aan die vies mogen worden en neem droge kleren mee!

We proberen echt de kinderen ruimte te geven om in alle rust alle materialen te ontdekken. Stopt je kind nog van alles in de mond, dan blijf je als ouder dicht bij je kleintje om daar op te letten. Is je kind wat groter, laat het dan vooral zoveel mogelijk zijn of haar eigen gang te gaan.
Om 10.45 uur gaan we rustig afronden en drinken we nog even samen een bakkie koffie of thee en limonade voor de kleintjes.

Voor iedere zintuigen atelier dien je je aan te melden via info@ateliertink.nl. Iedere aanmelding geldt als betaling, bij afzegging krijg je dit niet terug.  Heb je een strippenkaart, dan kost dat een strip. Heb je geen strippenkaart, dan ontvang je bij aanmelding direct een betaalverzoek. Na betaling staat je plekje gereserveerd.  Je mag dan ook zo vaak en zover vooruit aanmelden als je zelf wilt. Als service gaat,  ongeacht het aantal aanmeldingen, het zintuigen atelier altijd door. 

Gegevens

Datum:
februari 7
Tijd:
10:00 - 11:00