Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zintuigen atelier 0 t/m 4 jarigen VOL

maart 29 @ 10:00

…dat je mag vies worden en rommel mag maken. Mag voelen, ontdekken en maken. Lekker vies worden.

Want dat doen we met het zintuigenatelier! Op grote XL activiteiten bakken liggen elke week weer nieuwe materialen waar je kindje heerlijk mee mag spelen, ontdekken en maken. Hierdoor worden alle zintuigen geprikkeld, ontdekken ze hoe iets voelt, wat het kan met het materiaal. Ze mogen lekker vies worden. Dus doe je kindje kleren aan die vies mogen worden en neem droge kleren mee!

We proberen echt de kinderen ruimte te geven om in alle rust alle materialen te ontdekken. Stopt je kind nog van alles in de mond, dan blijf je als ouder dicht bij je kleintje om daar op te letten. Is je kind wat groter, laat het dan vooral zoveel mogelijk zijn of haar eigen gang te gaan.
Om 10.45 uur gaan we rustig afronden en drinken we nog even samen een bakkie koffie of thee en limonade voor de kleintjes.

Je kunt je aanmelden voor donderdag 12 uur. Ook als je een strippenkaart hebt, dien je elke week aan te geven of je aanwezig bent bij het zintuigen atelier. Het zintuigen atelier gaat door vanaf 3 kinderen tot maximaal 8 kinderen.

Tarieven:

€ 8,50 per keer
€ 38,- strippenkaart 5x
€ 77,- strippenkaart 10x

Gegevens

Datum:
maart 29
Tijd:
10:00