Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Ladies night; keramiek stippen

september 28 @ 19:30 - 21:30

€27,50

We gaan weer keramiek stippen! Deze workshop is al een keer geweest en dat was zo’n succes, dat we hem nog een keer geven om het seizoen mee te starten. We zorgen voor kleine keramiek schaaltjes zodat je wel 1 of meerdere werkjes af krijgt. En wie weet wordt je wel besmet met het stipvirus en wil je zelf ook materialen bestellen. We helpen je graag bij welke materialen je nodig hebt om mee te beginnen.

Spelen, ontdekken, maken! De 3 waarden die bij Tink in alles zichtbaar is! En dat niet alleen bij kinderen! Een ware missie wat we willen bereiken met Atelier Tink is dat we een plek zijn voor jong en oud om dit echt weer vrijuit te mogen doen! Want wat zijn we dat verleerd.

Met de “ladies nights” willen we dames de ruimte geven om gezellig samen, elke keer met nieuwe materialen te spelen, veel te ontdekken en lekker te maken. Oftewel: “uit je hoofd, met je handen”!

Ook als team Tink benaderen we deze avonden voor onszelf op deze manier. Wat betekent dat we niet altijd een materiaal of techniek volledig doorgrond hebben, maar samen met jullie hiermee spelen. En dan ontdekken we zoveel meer!

Praktisch info:

  • De kosten voor deze avond zijn € 27,50
  • de avonden beginnen altijd om 19.30 (inloop vanaf 19.15 uur) en de eindtijd hangt af van wat we die avond gaan doen en de tijd die we daarvoor nodig hebben.
  • opgave graag via info@ateliertink.nl, je naam en je telefoonnummer doorgeven.
  • Tot een week vooraf kan er kosteloos geannuleerd worden. Daarna wordt er 50% in rekening gebracht. En tot 1 dag van tevoren wordt het hele bedrag in rekening gebracht.
  • Betaling vooraf. Na betaling is je aanmelding definitief.

Gegevens

Datum:
september 28
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€27,50