Pauze..

Ik wil een pauze nemen in december en januari. Maar ja, wat houdt zo’n pauze nou in? En waarom eigenlijk? Want ik heb al wel een aantal dingen op scholen ingepland staan en ook staan er een aantal keer familiekunstwerk maken ingepland. Dus ja, in hoeverre is een pauze wel echt een pauze als er allemaal activiteiten ingepland staan. En waarom die pauze?

Maar waarom?

Nou, er is gelukkig niets ernstigs, laat dat voorop staan. 2023 was voor mij eigenlijk gewoon een knetter druk jaar. Een ieder die wel eens is verhuisd of een verbouwing heeft meegemaakt, weet waar ik het over heb. Maar wij hebben dit afgelopen jaar 2 verbouwingen gehad. 1 kleinere en 1 grote waarbij we ook nog is tijdelijk verhuisde naar een andere woning en weer terug verhuisd zijn naar ons waanzinnig mooi verbouwde huis. Dit in combinatie met nog wat andere dingen die de aandacht vroegen, is het gewoon erg veel geweest.

En toen bestond Tink 3 jaar..

Tink bestond afgelopen oktober 3 jaar. En in 3 jaar tijd heb ik zoveel mogen meemaken en kunnen groeien. Ik had niet kunnen bedenken dat Tink hier zou staan na 3 jaar. Ondernemen is echt super tof! Het past echt enorm bij mij om volledig mijn eigen weg te kunnen kiezen met dito planning en volledig intuïtief te leren werken. En meer en meer merk ik hoe alles loopt zoals het moet zijn. Dus als de dingen niet lopen, dit ook zo moet zijn en ik leer mee te bewegen met dat wat er gebeurd en op mijn pad komt.

2024..

Maar 2024 komt eraan en ik ben voor de 4e keer dit jaar niet fit ben wat me weer tot stilstand brengt.  En ik realiseerde mij dat ik door het afgelopen jaar weinig energie en ruimte heb gehad om in mijn eigen creatieve flow te komen en die in te kunnen zetten bij Tink. Ik heb continue het gevoel achter de feiten aan te lopen, ik ben vaak toch te laat met dingen online te zetten. En ik deelde ook niet meer echt leuke inspirerende dingen via instagram e.d. Nu is dat toch al iets wat ik liever niet doe. Geloof het of niet, maar wat zou het lekker zijn om niet meer op social media te hoeven. Maar het is essentieel voor mijn werk. Een echte haat/liefde verhouding. 

Tijd voor rust

Dus, tijd om even mijn brein uit te zetten en rust te geven. Mezelf permissie geven om niets te hoeven. Niet nieuwe dingen bedenken of wat ik nu weer moet posten. Want ik geloof echt dat als je brein rust heeft, de dingen vanzelf wel weer komen. Het is tijd om terug te kijken, te reflecteren en vanuit daar te voelen wat ik nodig heb en wat ik wil. Weer tijd om te niksen en te lummelen. En ruimte maken voor mijn eigen hobby’s

December en januari

Dus lieve mensen, in december en januari even geen zintuigen atelier of workshops behalve dus de familiekunst, kinderfeestjes of workshops op scholen. Maar daar blijft het even bij. Dus ook even niets op social media. En dan hoop ik jullie met frisse en hernieuwde energie in 2024 te ontmoeten. En hoe dat er allemaal uit gaat zien, dat weet ik ook nog niet! 

Hele fijne december maand en een heel goed begin van 2024 gewenst!  

Lieve groet,

Sandra