Even “opnieuw” voorstellen

Mijn naam is Sandra! En zoals op mijn website staat en wat nog steeds klopt ben ik nog steeds getrouwd met een enorm ondernemende man. En hebben wij een prachtige zoon en dochter van 9 die serieus nog steeds té snel groot worden.

Een groot gelover in natuur(lijk), creativiteit en spelen, ontdekken en maken in zijn meest natuurlijke vorm. Zeer rijk aan ideeën en behoorlijk ondernemend,  heel dynamisch en altijd op zoek naar structuur en verandering. En dan vaak tegelijk! 

En dan zijn we alweer 2 jaar verder

In september 2020, (ja, je leest het goed) midden in een pandemie, schreef ik mij bij de KVK in om met mijn droom aan de slag te gaan; een creatief atelier voor kinderen waar zij weer echt konden spelen, ontdekken en maken. Op woensdag 28 oktober had ik mijn eerste activiteiten! En nu is het 4 januari 2023 en ben ik 2 jaar, meerdere lockdowns, een hoop nieuwe dingen, hoogtepunten en enorme leermomenten verder waar ik op terugkijk als ongelooflijk veel (serieus) spelen, ontdekken en maken. Ik heb veel gespeeld met nieuwe creatieve activiteiten bedenken en neerzetten en waarbij ik veel ontdekt heb over mijzelf (niet altijd even leuk..), over ondernemen, wat wel werkt, en wat niet. En waar ik er na 2 jaar tijd heel wat heb gemaakt van mijn onderneming! Al zeg ik het zelf.. 😉 
En dan eindig- en begin ik een jaar met rust en kijk ik net als ieder ander naar 2023. Goede voornemens heb ik niet. Ik ben altijd al blij als ik per dag goede voornemens waar kan maken. Maar wel heel veel ideeën en plannen. Ofcourse.. je bent een ondernemer, of je bent het niet. 
En ik deel mijn jaar altijd in 2 delen in. Die van de kerstvakantie tot de zomervakantie. En die van de zomervakantie tot de kerstvakantie. Nee, ik werk niet van vakantie tot vakantie. Maar die 2 vakanties zijn wel mijn pauze momenten voor reflectie, vooruitkijken en plannen. 

 

Wat zijn dan de plannen en ideeën

Tot de zomervakantie komen er weer een hoop toffe activiteiten aan op het atelier op de woensdagen en de vrijdagen. De kinderfeestjes kunnen alleen nog op zaterdagen gevierd worden. We hebben een aantal leuke jonge, creatieve meiden bij Tink werken die de feestjes begleiden!
En doordat wij de feestjes op zaterdag zullen vieren, geeft ons dat ruimte op vooral de woensdagmiddag voor betekenisvolle ateliers voor kinderen tot 12 jaar. En de vrijdagmiddag uiteraard ook, maar hoe we deze exact zullen invullen, is nog even de vraag. 
Samen met de geweldige ZZP-ers die zich inmiddels bij mij hebben aangesloten, willen we echt mooie en betekenisvolle activiteiten neerzetten waarbij de Reggio Emilia gedachten en het spelen, ontdekken en maken in de meest eerlijke en natuurlijke vorm kunnen plaatsvinden. 
Uiteraard gaan we door met de ladies nights welke nu iedere 3e donderdag van de maand zal zijn. Met nog steeds elke keer een nieuwe activiteit.
Het zintuigen atelier op de woensdag loopt enorm goed en de uitbreiding naar de vrijdagochtend tijdens de even weken, blijft ook voorlopig, want deze wordt ook steeds meer bezocht!

 

Dankbaar

Voor nu, wil ik iedereen bedanken die zo vol enthousiasme bij Atelier Tink mee kwam doen met de activiteiten. Van kinderfeestjes, zintuigen ateliers, tot aan de workshops of zomerkamp, inloopdagen en familiekunst.  Zonder jullie had ik hier nu na 2 jaar niet gestaan. Terugkijkend op een succes en vooruitkijkend naar nog meer mooie nieuwe dingen! Ik ben ongelooflijk dankbaar voor alles!
En blijf de agenda op de website in de gaten houden voor alle activiteiten! Want die gaan er de komende weken in komen! En dan hoop ik weer veel kinderen en volwassen te ontmoeten op mijn atelier op boerderij “de Dijklandhoeve”.
Groetjes,
Sandra